Bestuur en netwerk

Woonservicewijken werkt vooral in de stadsdelen Escamp en Centrum, en vooral in de wijken die bekend staan of stonden als krachtwijk, aandachtswijk, achterstandswijk en probleemwijk. Wijken die WSW liever het etiket kanswijk geeft. Daar waar samenwerking met elkaar en met bewoners het verschil kan maken.

Motto: Vitale bewoners in vitale wijken

De stichting Woonservicewijken is ingeschreven bij de KvK onder nummer 27250667.

Download hier de statuten.

We zijn een kleine stichting met een groot netwerk en grote impact.
We hebben een beperkte begroting. Als we projecten verder uit willen werken en er zijn extra middelen nodig, gaan we op zoek naar fondsen of subsidies. De partners in netwerk Woonservicewijken brengen in elk geval hun uren in als investering.

Mensen van organisaties die zich betrokken voelen bij het gedachtegoed van WSW kunnen zich melden!

Vacature bestuursondersteuning

Stichting Woonservicewijken zoekt een zelfstandig adviseur/ondersteuner voor het bestuur en netwerk. Zoek je een uitdagende, leerzame, maatschappelijke functie in de domeinen wonen, zorg, welzijn, dan is dit iets voor jou. Stichting Woonservicewijken werkt met een netwerk van woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties in de Haagse stadsdelen Escamp en Centrum en dan vooral in de aandachtswijken. Het netwerk is  aanjager en zet zich in om weerbarstige problematiek in wijken mee te helpen oplossen, door samen te werken en nieuwe aanpakken uit te proberen. Woonservicewijken pakt thema’s op die niet al elders zijn belegd en/of die vragen om een innovatieve, out-of-the-box benadering. De bestuursadviseur die wij zoeken heeft een relevant netwerk in wonen, zorg en welzijn, weet partners te motiveren en te verbinden, is gericht op kennis delen en kennis vermeerderen. En is tegelijkertijd ook praktisch ingesteld voor het organiseren van de inspiratiebijeenkomsten van het netwerk, het aanvragen van subsidies en fondsen en zorgen voor de continuïteit van het bestuur.

Klik hier voor de hele functiebeschrijving.

Bestuur

Het bestuur wordt gevormd door:

Partners in Woonservicewijken:

Link naar alle partners in woonservicewijken:

Partners in Woonservicewijken

Afeco

Woonservicewijken is geassocieerd partner van het Europese Erasmus+ project AFECO, Empowering older adults to apply affordable eco-friendly and age-friendly solutions to age in place.

Contact

Hulsebosch Advies

Loes Hulsebosch, bestuursadviseur
wsw@hm-advies.nl
0654218143